Projecthaarden

DE MEERWAARDE VAN EEN GASHAARD IN JE NIEUWE APPARTEMENT.

Er was een tijd dat gashaarden in appartementen dikwijls een NO GO kregen omdat ze elk een apart rookkanaal nodig hadden, wat niet zo erg was op de penthouse maar wel een groot probleem stelde als de verdiepingen eronder ook een haard zouden willen installeren.  Meerdere individuele rookkanalen nemen uiteraard teveel (kostbare) vierkante meters in.

Bosmanshaarden biedt dé oplossing aan in exclusieve samenwerking met de gekende Belgische haardenfabrikant Flam, waarbij we tot 12 haarden kunnen aansluiten op één enkel rookkanaal. Vergelijk het gerust met een CLV systeem wat schering en inslag is binnen de centrale verwarmingswereld.
Dit systeem is niet alleen revolutionair maar betekent een heel nieuwe invalshoek over hoe we permanent wonen in een appartement kunnen aanpakken, hoe we de meerwaarde van een haard naadloos kunnen implementeren in jouw nieuwe stek, zelfs als het om je 2de verblijf gaat.

Meerdere recente projecten bewijzen het succes. Voor ontwerpers en architecten is het een verademing te kunnen beantwoorden aan hun steeds veeleisender wordende doelgroep. De onmiskenbare meerwaarde trekt ook investeerders aan, want een haard is hét epicentrum van een hedendaagse woonomgeving. Dé plaats waar straffe verhalen verteld worden.
Onze savoir-faire, 120 jaar expertise en de ruggesteun van een gerenomeerde fabrikant maakt dat de combinatie Bosmanshaarden-combiflam een geslaagd huwelijk is. Uiteraard niet alleen voor de technische installatie maar evenzeer en niet ten minste voor de totale haardbeleving.

Webdesign + fotografie: www.cafeine.be